Bestil tolk med det samme

Hvis du allerede nu ved, at I skal bruge en tolk – så er det en god idé at bestille os med det samme.

God tid er en god ting

Vi sender jer altid de bedst uddannede tolke, der findes. Det kræver, at Danmark har uddannet tolke i sproget, og at I vil betale prisen for formidling af højtuddannede specialister

Og det kræver, at tolkene ikke allerede er booket andetsteds. Så bestil hellere tolk i dag end i morgen.

I får de bedste tolke, hvis I bestiller i god tid gerne nu med det sammeVi står klar til at indgå en aftale med jer.

Vi kommer gerne igen

Vi sender jer samme tolk hver gang, hvis tolken er ledig. På den måde optræner tolken hurtigt spidskompetence i netop jeres opgaver, jeres sprogbrug og jeres situation. Relationen bliver mere ligetil og flydende.

Vores freelancetolke er underlagt en kundeklausul. De må ikke arbejde direkte for jer ved nye opgaver. I bør bestille dem gennem bureauet også næste gang. Det sikrer, at vores formidlingsarbejde er bæredygtigt.

Kvalitetssikring

Vi vil gerne vide det, hvis I er særligt glade for en bestemt tolk. Og vi vil gerne høre om, hvordan tolkningen fungerede for jer. Vi undersøger det til tider med spørgeskemaer.

Kunder og brugere fortæller os tit, at de aldrig før har fået så dygtige tolke ud som vores.

Fordi tolkebranchen er et broget marked fuld af lykkeriddere og tæppehandlere i formidlerrollen og underuddannede tosprogede i tolkerollen. Ikke alle med to hænder er klavervirtuoser, bare fordi de kan klimpre lidt på instrumentet.

Derfor er Tolkene.dk den sikre vej til rigtig tolkning.

Bestil tolk i dag.