Arbejd for os

Vi vil altid gerne tilknytte nye sprogarbejdere med høje kvalifikationer:
· AIIC-medlemmer og EMCI-uddannede til konferencer
· translatører (cand.ling.merc.) til dokumenter, retsvæsnet og fokusgrupper
· sprogmagistre (cand.mag.) til skriftlige opgaver

Vi orienterer os efter AIIC’s høje standarder , men foretrækker en mindre stivbenet og mere omgængelig stil. Vi mener ikke, at en god branche opnås med udelukkelse og brødnid. Og vi tror på, at god kontakt til kunder og brugere styrker produktet. Vores kunder er professionelle. Det er vi også.

Tosprogede som tolke

Hvis Danmark ikke udbyder universitetsuddannelse i dit sprog, men du er erfaren og måske skolet i sprogarbejde for det offentlige, vil vi også gerne høre fra dig. Du skal have et behageligt væsen. Vi forventer professionalisme af dig i dine præstationer og i din omgang med kunderne, brugerne og bureauet.

Vi sender dig sms med tilbud om opgaver, når der er brug for dig. Når du arbejder for os, er det som selvstændig freelancer. Du skal fakturere bureauet for dit honorar og betale B-skat af beløbet. Du skal være momsregistreret og skrive korrekte fakturaer.

Loyalitet over for formidlingen

Når du arbejder for os, er du underlagt en kundeklausul. Du skal gå gennem bureauet ved nye opgaver for slutkunder og brugere, som du møder takket være Tolkene.dk. På den måde er du med til at gøre vores formidling af dig bæredygtig.

Her har du den formular, du skal udfylde for at kunne tolke for os. Du skal dokumentere al uddannelse – og at du har en ren straffeattest. Vi vil også gerne vide det og se bevis for det, hvis du er polititolk.

[fc id=’2′ align=’left’][/fc]