Ping

Ping er universets eneste uddannede translatør i dansk-kinesisk. Du kan hyre hende hos os.

Stein

Norsk-danske Stein er simultantolk fra russisk og svensk. Hans speciale er atomfysik.

Susanne

susanne

Sønderjyden Susanne er uddannet konferencetolk og translatør. Simultantolk i engelsk og spansk. Ekspert i Polen, hvor hendes mormor kom fra.

Santa

Santa i Århus er noget så uopdriveligt som lettisk tolk. Tolker for os over hele landet – fx hos Ankestyrelsen i København. Godkendt polititolk.

Rebecca

rebecca_rund

Svensk-danske Rebecca i Skåne er et naturtalent. Hun har lært sig selv tyrkisk og trænet sig op til simultantolk. Godkendt polititolk.

Sara

Sara Høyrup er EU-certificeret konferencetolk. Simultantolk fra spansk, catalansk, engelsk, tysk, svensk, norsk til dansk. Spansk cand.mag. og Spanienskorrespondent. Driver Tolkene.dk.

Silvana

 Silvana_roundSpanske Silvana er uddannet som konferencetolk i London. Tolk i engelsk, fransk, italiensk, catalansk. Speciale i lægekongresser.

Adam

adam_round

Adam er sprogofficer og cand.mag. i arabisk. Erfaring fra Frontex og fredsskabende missioner i Mellemøsten. Godkendt polititolk.

Asger

asger

Danske Asger bor i Tyskland. Uddannet konferencetolk, translatør, cand.mag. Speciale som oversætter af patenter. Har tolket for os fx ved mægling i erhvervsret.

Jørgen


Jørgen er noget så sjældent som translatør i tyrkisk: et sprog, der næsten ikke findes uddannede tolke i i Danmark. Erfaren som få.